Commonlabs Vitamin E Calming Ampoule: It does Help Calming My Redness

Have you heard this K-brand? Commonlabs is sister company or Skin1004 which have known as a sensitive skin friendly skincare brand. I got Commonlabs Vitamin E Calming Ampoule from Picky. When  I use this product, I got terrible hormonal acne and it does help calming my redness. Do you want to see the detail review? Here we go. 


Commonlabs Vitamin E Calming Ampoule

Content: 30 ml 
Price in Lazada: Rp 188.900 include free gift Vitamin C Gel Mask


The packaging is simple, white box with simple product description in Korean letters and English, green glass bottle and the tip of the pipette is bent like Skin1004 Cica Ampoule one. 


Ingredients
Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract (72%), Glycereth-26, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Portulaca Oleracea Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Water, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Arginine, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pinus Densiflora Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Tocopherol, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Dextrin, Artemisia Annua Extract, Madecassoside, Limonene. 

✅ Vitamin E: soothing & protection of the skin
✅ Madecassoside: calming & protection of the skin
✅ Gesolza™:  To reduce inflammation & prevents skin trouble
✅ Tea Tree Leaf Extract: sebum control & trouble care

The ingredients is magnificent, isn't it? 





Formula
The texture is light, watery, easily absorbed. The liquid is light green and no scent. 


How I use it
As I mentioned above, when I use this my skin is on hormonal acne. I use it daily am-pm, combined with other skincare routine. 


Performance

When first use, I felt a bit ichy, easily absorbed, leaving my skin moist. But then my redness and inflammation seemed reducing in about 10 days of usage. 



Final Verdict

This simple product with simple claim, does work to calm my problem skin. It should be safety for sensitive skin, I don't know why I felt ichy on first use. 

I do recommend Commonlabs Vitamin E Calming Ampoule to anyone whose skin in inflammation like me. 

I rated it 4.5 of 5. 


Last but not least, this post is dedicated to Picky as a gratitude for choosing me as a giveaway winner to try this magnificent product. 

So, are you guys interrested to this product? Or you have other calming product that really works like it? Do not hesitate to share it on comment column. 









Next Post Previous Post
40 Comments
  • Arai Amelya
    Arai Amelya December 14, 2021 at 1:12 AM

    Wow, the rate is so high. I'll recommend this to my younger brother who is struggling with acne scars and redness

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 1:31 AM

      Yeay!

  • Tri Putri Yuniarti
    Tri Putri Yuniarti December 14, 2021 at 1:14 AM

    Kak, apakah sudah dijual di Indonesia? Ada official store nya di market place kah?

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 1:31 AM

      Ada di shopee n lazada kk

  • Han
    Han December 14, 2021 at 2:21 AM

    Wah kalau udah masuk Indonesia asyik banget dong bisa dicobain nih. Kirain masih dijual di amazon doang kak. Thanks yah reviewnya

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 3:12 AM

      Iya kk

  • Lintang
    Lintang December 14, 2021 at 2:52 AM

    Aku juga lagi banyak jerawatnya yang lagi merah gitu. Maklum lagi dateng tamu. Pake ini bisa meredakan jerawat yang lagi meradang kan?

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 3:12 AM

      Yuo

  • Chaca Atmika
    Chaca Atmika December 14, 2021 at 4:15 AM

    Bagus banget kak before afternya, jadi pengen coba

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 10:42 AM

      Silakan

  • Yoanna Fayza
    Yoanna Fayza December 14, 2021 at 5:11 AM

    Before after-nya terlihat banget perbedaannya, jadi penasaran mau coba juga, pas banget serumku udah mau abis :)

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 10:42 AM

      Siip

  • Aliyatus sa'diyah
    Aliyatus sa'diyah December 14, 2021 at 5:33 AM

    aku juga coba pakai ini kalo di aku cepet ilangin bruntusan juga nih

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 10:43 AM

      Wah ngaruh juga ya?

  • Annisa Pertiwi
    Annisa Pertiwi December 14, 2021 at 5:39 AM

    Sering bgt liat ini wara wiri di timeline jd teracuni hahahaha

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 10:43 AM

      😁 maaf ya kk

  • Fadmala A
    Fadmala A December 14, 2021 at 5:47 AM

    Cica ini terkenal banget untuk mengurangi flek hitam dan bekas jerawat.. Jadi penasaran cocok untuk wajah kombinasiku gak ya :D

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 10:44 AM

      Ini vit E kak.

  • Asih Mufisya
    Asih Mufisya December 14, 2021 at 10:07 AM

    Warna cairannya hijau muda karena dari ekstrak daun teh ya. Jadi penasaran sama produknya.

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 10:45 AM

      Wah kurang ngerti tuh dari apa hijaunya. Bisa jadi sih

  • Hamimeha
    Hamimeha December 14, 2021 at 3:33 PM

    wow hasilnya topcer banget mbak , keren ini ih.
    warna kemasannya bikin aku langsung inget dengan warna lumut ya ..emerald emang bikin adem sih warnanya di mata ya.
    vit E emang sangat dibutuhkan oleh kulit kita karena manfaatnya yang banyak dalam merawat kulit

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 11:39 PM

      Iya setuju

  • Zakia Widayanti
    Zakia Widayanti December 14, 2021 at 3:38 PM

    Aku baru pernah denger brand ini kak, hasilnya keliatan beda di foto deh. Kalau mau beli bisa kemana kak?

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 11:39 PM

      Silakan ke Shopee atau lazada

  • Ria Kiyandra | Beauty, Life Style Blogger kiyandra.com
    Ria Kiyandra | Beauty, Life Style Blogger kiyandra.com December 14, 2021 at 5:51 PM

    Keliatan banget si hasilnya jerawat ngacir donk 😍 jdi pengen nyobain

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 11:42 PM

      Kuy kk kuy

  • Eka FL
    Eka FL December 14, 2021 at 7:04 PM

    hasilnya uwow banget ya kak, bikin mupeng beli commonlabs yang ini deh

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 11:39 PM

      Cuzz kk

  • Kyndaerim
    Kyndaerim December 14, 2021 at 10:54 PM

    Puas banget ya mbak harga segitu udah dapet free vitamin c gel mask.

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 11:40 PM

      😭

  • Wiwid Nurwidayati
    Wiwid Nurwidayati December 14, 2021 at 10:55 PM

    itu efeknya bagus banget ya, jadi mulus gitu. bekas jerawatnya hilang.

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 14, 2021 at 11:40 PM

      Belum mulus sih

  • Be numero uno
    Be numero uno December 16, 2021 at 9:04 AM

    Bisa cepet ngilangin jerawat gitu ya kak? Belinya dimana kak?

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 16, 2021 at 4:10 PM

      Meredakan kemerahan akibat peradangan jerawat kak, kalau utk jerawatnya saya pakai face oil

  • Tira Soekardi
    Tira Soekardi December 16, 2021 at 12:21 PM

    makasih reviewnya

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 16, 2021 at 4:11 PM

      Trims juga sudah berkunjung kk ☺️

  • duniaeni.com
    duniaeni.com December 17, 2021 at 8:25 PM

    Wah, ini bisa jadi solusi buat jerawat meradang ya, mba? Aku baru tahu produknya ini, anakku yang remaja kadang jerawatnya meradang merah

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com December 18, 2021 at 2:11 AM

      Iya kk utk meredakan radangnya

  • Narasi Nia
    Narasi Nia December 23, 2021 at 4:24 PM

    Banyak banget ya sekarang beredar skincrae jenis ampoule gini. Tapi emang jasilnya gak mengecewakan sih

    • Pipit ZL ceritaoryza.com
      Pipit ZL ceritaoryza.com January 8, 2022 at 4:22 AM

      It does work on me

Add Comment
comment url
RajaBackLink.com